Sami-Matin matkassa mukana myös Vimera Oy

Vimera Oy on Pasi Nissisen omistama rakennus- ja remontointialan yritys. Lisäksi yrityksen omistama Fairytale Promotions tekee PR- sekä tapahtumajärjestelyitä.

- Haluamme olla mukana panostamassa Sami-Matti Trogenin autourheilu-uralla. Olen päässyt seuraamaan parin viimeisen vuoden aikana hänen kehitystään ja nähnyt häntä myös vapaa-ajalla. Sitä kautta olen päässyt tutustumaan häneen paremmin -kertoo Pasi Nissinen.

Sami-Matin tulevaisuus näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja voitokkaalta. Uskon vahvasti, että hän on superlahjakkuudellaan kärkitaistossa oli sitten luokkana mikä tahansa.

- Sami-Matti on erittäin lahjakas autourheilija ja mielettömän hieno nuori. Hän omaa rauhallisen, reippaan ja kohteliaan käytöksen. Yritykseni saa positiivista näkyvyyttä sponsorina ja samalla voimme auttaa Sami-Mattia urallaan eteenpäin.- kertoo Pasi Nissinen.

Tässä maassa nuorten lahjakkuuksien on vaikea päästä eteenpäin, koska varsinkin moottoriurheilu on hyvin kallista. Heti alussa tarvitaan apuja monelta eri taholta.

- Uusille sponsoreille viestinä, että tutustukaa Sami-Matin uraan niin näette mikä lahjakkuus poika todellakin on. Yhteistyökumppanit näyttävät isoa roolia pojan uralla. Kaikki kumppanit pienistä suuriin ovat erittäin tärkeitä. - toteaa Pasi Nissinen

Sami-Matti on innoissaan myös Vimera Oy:n mukana olosta.

- Kiitos Pasille! Olen tänä vuonna saanut monta uutta yhteistyökumppania. Tosi kiva lähteä kauteen ja vielä kun kannattajia on näin paljon - päättää Sami-Matti Trogen